Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pvda-politici naar 1 mei-vieringen

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Den Haag, 25 april 2000

PVDA-POLITICI NAAR 1 MEI-VIERINGEN

Maandag 1 mei organiseren verschillende PvdA-afdelingen bijeenkomsten in verband met 'De Dag van de Arbeid'. Minister-president Wim Kok, partijvoorzitter Marijke van Hees en fractievoorzitter Ad Melkert zullen ieder afzonderlijk verschillende afdelingsbijeenkomsten bijwonen.

Minister-president Kok bezoekt van 10.30 tot 11.15 uur het Willem Dreeshuis aan de Hugo de Vrieslaan 65 in Amsterdam. Tijdens dit bezoekt neemt hij het eerste exemplaar in ontvangst van een boek over de geschiedenis van de Willem Drees Stichting.

Daarna brengt Wim Kok van 11.30 uur tot 13.00 uur een werkbezoek aan het Wetenschap & Technologie Centrum Watergraafsmeer (WTCW) aan de Kruislaan 409. Het WTCW is een samenwerkingsverband tussen diverse wetenschappelijke organisaties, (startende) ondernemingen in de ICT en biotechnologie en multinationals. Wim Kok zal aldaar verschillende ICT ondernemingen bezoeken. Daarnaast krijgt hij een virtual reality demonstratie bij Sara Computing Services.

Partijvoorzitter Marijke van Hees gaat 1 mei naar Rotterdam. Daar zal zij rond 19.00 uur onder het motto "Oud, nieuw of uit de tijd?" met de Jonge Socialisten debatteren over het beginselprogramma van toen en nu. Dit debat en discussies over onder meer onderwijs, wereldwijde solidariteit en vergrijzing vinden plaats in NightTown, West-Kruiskade 26-28.

Het één mei-programma in Rotterdam begint om 09.00 uur met de traditionele herdenking bij het Spiekmanmonument gelegen aan de Mathenesserdijk/P.C. Hooftplein. Hierbij zal onder anderen de vice-voorzitter van de PvdA, Mariëtte Hamer, aanwezig zijn.

Fractievoorzitter Ad Melkert is op 1 mei in Almere en in Vlissingen. Omstreeks 16.00 zal Melkert in Theater De Roestbak in Almere Haven spreken over actuele politieke zaken en daarover met de zaal van gedachten wisselen. CineCity is de plek in Vlissingen waar de PvdA-fractievoorzitter omstreeks 20.20 uur onder meer zal ingaan op de vraag of we op weg zijn naar een neo-liberale sociaal - democratie.

 

Voor meer informatie: Altie Blanken semafoon 06 - 65080382

In de activiteitenkalender vindt u de overige 1 mei bijeenkomsten die door PvdA-Kamerleden worden bezocht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie