Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbereidingsbesluit Poelweijde en Mierennest Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Voorbereidingsbesluit

De gemeenteraad heeft op 27 april 2000 verklaard, dat een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied rondom de schoolgebouwen "Poelweijde" en "Het Mierennest". Dit gebied wordt onder andere begrensd door de Rembrandt van Rijnlaan, de Jan Vermeerlaan en de Lange Voort.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 1 mei 2000 in werking.

Het besluit met de bijbehorende kaart ligt voor eenieder ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest, dagelijks van 8.30 uur tot
12.30 uur.

Door een recente wetswijziging is het mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar en beroep in te stellen. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1270, 2340 BG te Oegstgeest. Tevens kunt u bij de President van de Arrondissementsrechtbank Den Haag (Sector Bestuursrecht), Postbus 20302, 2500 EH te Den Haag een verzoek om voorlopige voorziening indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift vangt aan op de eerste dag na deze bekendmaking.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie