Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De ProLiant ML330 server van Compaq

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Compaq

De ProLiant ML330 is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen en behoeftes van het midden- en kleinbedrijf. De server wordt primair ingezet voor werkgroepen tot zo'n 25 werkplekken. Ook bij deze kleinere werkgroepen neemt het belang van verwerkingskracht toe. Zeker als er in aanvulling op de traditionele file/print-server taken ook zaken als electronic mail, groupware of Internet toegang een rol gaan spelen. Dankzij de nieuwste Pentium III processoren, 133-MHz frontside bus en 64-PCI is de ProLiant ML330 uitstekend in staat om deze verwerkingskracht te leveren. Standaard worden deze servers geleverd met 64 MB ECC SDRAM-werkgeheugen. Dit werkgeheugen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie