Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden Hilversum

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Wegwerkzaamheden komende week

In de week van 1 mei wordt er weer op verschillende plaatsen in Hilversum aan de weg gewerkt:

* Op het bedrijventerrein Arena wordt in de buurt van de keerlus Laapersveld gewerkt aan het riool. Het verkeer ondervindt beperkt overlast. De werkzaamheden zullen nog ongeveer een week duren.
* In verband met aanleg rotonde Diependaalselaan/Loosdrechtseweg ondervindt het verkeer hinder tussen de Oscar Romerolaan en de Hermelijnlaan. De werkzaamheden zullen duren tot eind mei 2000.
* Tussen de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Diependaalselaan wordt op de Utrechtseweg het riool vervangen. Vervolgens zal de weg opnieuw worden geasfalteerd. De werkzaamheden zullen duren tot eind mei 2000.

* Aan de Diependaalselaan zal het fietspad aan de zuidzijde tussen de Eikbosserweg en Bosdrift opnieuw worden bestraat. Het fietsverkeer zal daarvan hinder ondervinden. De werkzaamheden zullen nog ongeveer een week in beslag nemen.
* Na bouwwerkzaamheden in de Radiostraat, tussen de Ripolinstraat en de Meteorenstraat, zullen tot half mei 2000 werkzaamheden aan de weg worden verricht, waardoor de straat voor het verkeer zal zijn afgesloten.

* In de Van Dijkstraat, tussen de Stroeslaan en de Verschurestraat, zal de bestrating vervangen worden. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden zullen nog ongeveer vier weken in beslag nemen.
* De Adelaarstraat, tussen de Liebergerweg en de Ooievaarstraat, wordt opnieuw ingericht en bestraat. De werkzaamheden zullen tot half mei duren.

* De Gasthuisstraat, tussen de Havenstraat en 1e Nieuwstraat. zal opnieuw bestraat worden. Tot eind mei zal het verkeer daarvan hinder ondervinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie