Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

After-sales.nl moet angst voor shoppen op internet wegnemen

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT


1 mei 2000 - Amersfoort

AFTER-SALES.NL MOET ANGST VAN SHOPPEN OP INTERNET WEGNEMEN

Afgelopen Koninginnedagweekend is dan eindelijk de informatieve portal After-sales.nl online gegaan. De website over alles wat met shoppen op internet te maken heeft, zorgde eind maart al voor een opschudding. Namelijk door de aankondiging van de 'Top 5 slechte webshops' publicatie.

De website www.after-sales.nl biedt de consument allerlei soorten informatie over het shoppen op internet. Zo kan men alles vinden over ervaringen van andere internetshoppers. De klachten die zijn ontstaan, de beste tips, opmerkingen etc. Maar ook columns, de nieuwste shops, het laatste nieuws over shops en het item 'Shop belicht' waarbij een uitgebreide beschrijving van een webshop wordt gegeven. Daarnaast wordt buiten de 'slechtste' ook de 'Top 5 beste webshops' gepubliceerd. Hiervoor is een speciaal stemsysteem aanwezig.

De inhoud van After-sales.nl wordt hoofdzakelijk bepaald door de consument. Alle reacties worden gebruikt om de website continu te updaten. Ook wordt de interactie tussen consumenten gestimuleerd. De doelstelling van After-sales.nl is om service van shops te verbeteren en het shoppen op internet aangenamer te maken.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie