Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internet in Beeld: kaart van de Nederlandse Internetmarkt

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

www.internetinbeeld.nl

"Internet in Beeld brengt de Nederlandse Internetmarkt in kaart"

Internet in Beeld is na veel politieke strubbelingen nu dan toch online. Het project, dat een initiatief is van Mediator Internet, werd opgestart in 1999 onder de projectnaam Webmania. Het project wordt ondersteund door Syntens, InterNLnet en Nedstat.

Onder de nieuwe naam 'Internet in beeld' worden vraag en aanbod op de Nederlandse Internetmarkt in kaart gebracht. Met Internet in Beeld willen de betrokken partijen objectief antwoord helpen geven op verschillende vragen:


* Wat is voor mijn organisatie het beste Internetbedrijf?
* Welke Nederlandse Internetbedrijven zijn er?
* Welke samenwerking tussen Internetbedrijven is mogelijk?
Internet in Beeld is uit puur enthousiasme geboren met het doel de Internetbedrijfstak overzichtelijker te maken voor zowel de mensen die op zoek zijn naar een Internetpartner als de Internetbedrijven zelf.

Wij hopen dat alle Internetbedrijven in Nederland hun medewerking verlenen om Internet in Beeld tot een groot succes te maken. Het zal de Internetbranche overzichtelijker en duidelijker maken voor zowel de vragers als aanbieders.

Al de kosteloos in te voeren data zal volledig vertrouwelijk blijven en niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan hierboven beschreven.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie