Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brunel International neemt Technosoft B.V. over

Datum nieuwsfeit: 01-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Brunel

Brunel International kondigt overname Technosoft b.v. aan.

Amsterdam, 1 mei 2000: Brunel International NV is voornemens het softwarebedrijf Technosoft BV over te nemen. De directies van Brunel International en het moederbedrijf van Technosoft, Bartels Engineering BV, hebben hiertoe heden een Letter of Intent getekend.

Overname van Technosoft BV past binnen de recent gepresenteerde strategische heroriëntatie en organisatorische herstructurering van Brunel International en ligt in lijn met de doelstelling om kleinere, specialistische organisaties met een hoog kwaliteitsniveau te acquireren. Technosoft sluit naadloos aan bij de activiteiten van Brunel ICT Consultants en Brunel Engineering Consultants, omdat dit bedrijf de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie