Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GOC organiseert pre-Drupa bijeenkomst

Datum nieuwsfeit: 02-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
GOC organiseert 2 mei pre Drupa bijeenkomst

In mei gaat in Düsseldorf weer de Drupa van start. Ook dit jaar is deze belangrijke vakbeurs weer groter van opzet. Zonder voorbereiding is een effectief bezoek niet meer haalbaar. Dat lukt wel met een goede oriëntatie vooraf. Daarbij kunnen de diverse vakbladen natuurlijk een handig en nuttig hulpmiddel zijn. In het kader van het 75 jarig bestaan wil ook het GOC dit keer een handreiking bieden. Om die reden organiseert het GOC op dinsdag 2 mei in Veenendaal een informatieve bijeenkomst. Tijdens deze interactieve Pre Drupa bijeenkomst worden ideeën en visies geschetst en met elkaar besproken. Zowel verwachte technische innovaties als visies op de diverse samenhangende ontwikkelingen passeren hierbij de revue.

De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Introductie door gespreksleider Bram ter Beek, KVGO Drie visieschetsen op de ontwikkelingen en trends vanuit de grafimedia praktijk:

16.10 uur Harry van Vugt, directeur Digital Printing, Venlo Blerick
16.40 uur Ad de Groot, directeur Adviesgroep Grafimedia
17.10 uur Henk Gianotten, als specialist werkzaam bij Tetterode Nederland

17.40 uur Plenair open discussie en vragenronde
ca. 18.00 uur Broodmaaltijd


18.45 uur Voortzetting bijeenkomst. Er worden enkele kleinere groepen geformeerd die samen met de inleiders de geschetste ontwikkelingen en visies bespreken.


19.15 uur Korte presentaties van de afzonderlijke groepen en forumgesprek

19.45 uur Afronding en samenvatting door Bram ter Beek
20.00 uur Einde

Gezien het interactieve karakter van de bijeenkomst is het aantal deelnemers gelimiteerd. De bijeenkomst wordt gehouden in de Asterzaal van het GOC in Veenendaal. Als bijdrage wordt per deelnemer aan deze activiteit symbolisch ’ 75,- in rekening gebracht. Aanmelding en informatie bij het GOC (Gert Hekkert) telefoon (0318) 53 91 11, per fax (0318) 52 99 69 of per e-mail (info@goc.nl) <mailto:info@goc.nl>.Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie