Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe internetter ambitieuze homepagebouwer

Datum nieuwsfeit: 02-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe internetter ambitieuze homepagebouwer

Nijmegen 2 mei: Op 16 mei sluit de inschrijving voor de nationale homepageverkiezing die Focus-In nu voor de tweede keer organiseert. De homepageverkiezing is gericht op de particuliere homepagebouwer. Inmiddels hebben 570 deelnemers zich aangemeld, dat zijn er nu al meer dan vorig jaar, terwijl de inschrijvingstermijn nog niet verlopen is.

Nieuwe internetters zijn ambitieus
Opvallend is het grote aantal deelnemers van de nieuwe - gratis - providers en dan met name het grote aantal dat een homepage heeft bij Het Net (bijna
80 inzendingen). Blijkbaar zijn ook de nieuwe intenetters fervente paginabouwers. Van fanpages, literaire en filmsites tot gezellige familiepagina's, alles zit er bij.

De jury, bestaande uit Tim Krabbé, Marie-Claire van den Berg, Vincent Everts en Raymond Koome, zal er nog een flinke klus aan hebben. Het publiek zal ook haar stem uit kunnen brengen voor de speciale publieksprijs. Dat kan van 22 mei tot en met 26 mei op de site.

Bekendmaking winnaar live op de radio
De bekendmaking van de winnaar zal op zondagavond 28 mei live plaatsvinden in Radio Online (21.00 uur - 22.00 uur) van de Tros.
Vragen of opmerkingen?
Jasper Jan de Konink 024-3789706
info@focus-in.nl
www.focus-in.nl/homepageverkiezing

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie