Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wiggers hoogleraar Chirurgische Oncologie aan RUG

Datum nieuwsfeit: 02-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen


Wiggers hoogleraar Chirurgische oncologie

Theodoor Wiggers (Groningen, 1948) is benoemd tot hoogleraar Chirurgische oncologie binnen de Faculteit der Medische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Wiggers studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (artsexamen 1974) en volgde de opleiding tot chirurg in het ziekenhuis Sint Annadal te Maastricht. Hij promoveerde in 1987 in Rotterdam????Maastricht op een proefschrift getiteld The no-touch isolation technique in colon cancer. Hij is thans hoofd Chirurgische Oncologie van het Academisch Ziekenhuis Rotterdam/Daniel den Hoed Kliniek. Twee hoofdthema's van Wiggers' onderzoek in Groningen zijn de locoregionale tumorcontrole en het verkrijgen van meer inzicht ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie