Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 02-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 2-05-2000 2e Persbericht 2 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje vermist
Sinds zondag 30 april wordt in Eindhoven de 13-jarige Sinem TUNCER vermist. Het meisje is rond 17.00 uur die zondag van huis vertrokken en is naar de festiviteiten in de Eindhovense binnenstad gegaan. Vriendinnen hebben rond 19.30 uur nog telefonisch contact met Sinem gehad en daarna is niets meer van het meisje vernomen. Het ingestelde politieonderzoek heeft tot nu geen duidelijkheid verschaft wat er met het kind gebeurd is. Signalement van Sinem: Lengte 1.55 1.60 meter met een stevig postuur . Ze heeft donkerbruin lang golvend haar met rode lokken. Ze droeg een zwarte blouse met korte mouwen en een zwarte minirok. In de blouse is een grijs bloemmotief verwerkt. Over deze kleding droeg ze een zwarte kunstlederen jas. Ze droeg zwarte hoge laarzen. Op haar hoofd droeg ze een zwart kapje. Iedereen die informatie kan verschaffen over de mogelijke verblijfplaats van Sinem Tuncer wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Eindhoven Gestel tel. 040 2330500.

Eindhoven: Ruit vernield
Dinsdagmorgen om 04.00 uur zijn in de Henegouwenlaan in Eindhoven twee jongens aangehouden, De twee, een 18-jarige jongen uit Veldhoven en een 17-jarige Eindhovenaar worden er van verdacht bij een school aan die straat een thermopaneruit te hebben vernield. Tegen de twee wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bladel: Auto-inbraak
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een geparkeerde auto aan de Nicolaas Beetslaan in Bladel. Een portierslot werd geforceerd en de dader namen uit de auto de radio Cd-speler mee. Ook de kofferruimte van de auto werd geopend en daarin zat voor f. 500,- aan snoepgoed en een Cd wisselaar. Ook die spullen gingen als buit met de dief mee.

Helmond: Drugs
In zijn woning in Helmond is dinsdagmorgen een 34-jarige man aangehouden. Een 28-jarige vrouw die in de woning van de man verbleef is ook aangehouden, omdat zij door de politie gezocht werd in verband met verduistering van een auto. In de woning vond de politie een kleine hoeveelheid cocaïne en een versnijdingsmiddel voor drugs. Ook vond de politie een zaagmachine en een slijptol die van diefstal afkomstig waren. Op het politiebureau is het duo verhoord en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Beek en Donk: Verkeerscontrole
Dinsdagmorgen is in Beek en Donk op de Oranjelaan een verkeerscontrole gehouden. Tussen 10.30 en 12.00 uur zijn er 21 automobilisten bekeurd die daar door rood reden. De verkeerslichten waren geplaatst in verband met wegwerkzaamheden.

Breugel: Inbraak auto
In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een geparkeerde auto op het Cerespad. Er werd een portierslot vernield en een ruitje ingeslagen. De eigenaar vermist niets.

Son en Breugel: Mishandeling ambtenaar
Dinsdagmorgen om 10.30 uur is in zijn woning in Son en Breugel een 36-jarige man aangehouden. Hij had eerder die morgen een ambtenaar van de gemeente Son hardhandig zijn woning uitgewerkt nadat de ambtenaar daar kwam controleren in verband met een aangevraagde bouwvergunning. De ambtenaar wilde zelf de woning al verlaten en toen dat de bewoner niet vlug genoeg ging pakte hij hem vast en duwde hem tegen een deurstijl. De ambtenaar liep een kneuzing op aan zijn schouder. De politie maakt proces-verbaal op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie