Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Parkeerservicebureau gemeente Zoetermeer geopend

Datum nieuwsfeit: 02-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Parkeerservicebureau geopend vanaf dinsdag 2 mei a.s.

Op dinsdag 2 mei aanstaande opent het Parkeerservicebureau aan de Luxemburglaan 134 haar deuren voor het publiek. De opening van deze servicevoorziening is een direct uitvloeisel van het besluit van de gemeenteraad in Zoetermeer om het Centrumgebied aan te wijzen tot betaald parkeergebied. Per 1 juli aanstaande gaat dit in werking!

Het Parkeerservicebureau gaat van start met alle administratieve handelingen die verricht moeten worden voor de uitgifte van parkeervergunningen, -ontheffingen en, vanaf de eigenlijke start op
1 juli aanstaande, met de uitgifte van dagkaarten. En het bureau gaat de directe betaling van naheffingsaanslagen afhandelen. Vanzelfsprekend kunt u er ook terecht voor alle vragen, informatie en eventuele klachten voor wat betreft het nieuwe parkeerbeleid in het Centrumgebied. Maar ook wat betreft de Blauwe zones die in de aangrenzende wijken gaan gelden.

Voorlopige openingstijden
Tot maandag 19 juni zijn er, in de aanloop, beperkte openingstijden. Dinsdag, donderdag en zaterdag kunt u, tussen 10.00 en 16.00 uur, terecht in het Parkeerservicebureau.
U vindt het Parkeerservicebureau aan de Luxemburglaan 134, 2711 EH Zoetermeer, telefoon (079) 343 5059, fax (079) 342 9048 en via E-mail: (psbzoetermeer@pgn.nl)

Vanaf 19 juni zijn de definitieve openingstijden van het Parkeerservicebureau: van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot
16.00 uur.Gemeente Zoetermeer © May 2000

Last update: 1 May 2000 (8:18)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie