Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huidinfecties belagen voetballend Nederland

Datum nieuwsfeit: 02-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Medi-Byte

HUIDINFECTIES BELAGEN VOETBALLEND NEDERLAND

Meer dan 500.000 amateur-voetballers in Nederland worden geconfronteerd met de gevolgen van voetschimmel, bijgenaamd zwemmerseczeem.

Meer dan 500.000 amateur-voetballers in Nederland worden geconfronteerd met de gevolgen van voetschimmel, in de volksmond zwemmerseczeem genoemd. Dit blijkt uit een representatieve Nipo-enquête onder amateur-voetballers in Nederland. Naar aanleiding van deze onderzoeksresultaten start het Nationaal Huidfonds een intensieve voorlichtings-campagne om deze sportbeoefenaren te informeren over de gevolgen van deze aandoening. Deze huidinfecties beïnvloeden namelijk de spelresultaten op een negatieve manier, aldus de voormalig bondsarts Frits Kessel in de recente uitgave van het blad "Huid".

Het Nationaal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie