Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plant- en zaadverkoop wijktuin Rokkeveen in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Plant-/zaadverkoop wijktuin Rokkeveen,
woensdagmiddag 3 mei a.s.

In het kader van het Stadsnatuurplan organiseert het team Natuur- en Milieu educatie (NME) van de gemeente Zoetermeer diverse activiteiten. Woensdagmiddag 3 mei aanstaande wordt, van 13.30 tot 16.00 uur, op de wijktuin in Rokkeveen Oost, aan de Spectrumsingel, een plant-/zaadverkoop georganiseerd.
Er kunnen diverse planten en zaden gekocht worden. Te koop zijn vaste planten, die vooral bedoeld zijn voor de natuurvriendelijke tuin. Deze planten trekken veel insekten naar de tuin.
Planten die deze middag o.a. te koop zijn: Boerenwormkruid, Late gulden Roede, Gevleugelde hertshoorn en Zenegroen. Deze planten kosten fl 1,50 voor de kleinere potmaten en fl 3,00 voor de grotere potmaten. Er zullen ook éénjarige planten verkrijgbaar zijn zoals courgette, pompoenen en sierkalebassen.
Eénjarige zaden zijn o.a. wortels, pluksla, bieten, zonnebloemen, zinnia, afrikanen, en sperciebonen. De éénjarige zaden en planten kosten fl 1,00.

Informatie
Voor eventuele inlichtingen kunt u bellen naar een medewerker van het team Natuur- en Milieueducatie (NME), telefoon (079) 346 9534.Gemeente Zoetermeer © April 2000

Last update: 25 April 2000 (9:58)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie