Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kick-Off concert Osdorp Posse op www.themusicchannel.nl

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
OSDORP POSSE TE HOREN EN VOELEN OP INTERNET

Kick-Off concert on-demand op www.themusicchannel.nl

Amsterdam, 3 mei 2000. Vanaf vandaag kunnen fans van de Osdorp Posse de live opname van de O.P. Kick-Off tour 2000 on-demand op www.themusicchannel.nl bekijken.

Het concert van woensdag 12 april j.l. was een groot feest en bewijst dat goede, pure nederhop nog steeds bestaat. Osdorp Posse is inmiddels gestart met hun tour die de komende maanden door heel Nederland zal gaan.

Exclusief op www.themusicchannel.nl is tevens een speciale remix van "Horen of Voelen", die niet op de nieuwe CD staat, gratis te downloaden.

"Osdorp Posse is een band, die al jaren een zeer uitgesproken mening heeft en altijd zichzelf gebleven is. Met het oprichten van hun label Ramp Records hebben ze nog meer controle gekregen over hoe de Osdorp Posse naar buiten treedt en zijn ze welbewust bezig om ook via Internet de nieuwste CD "Kernramp" te promoten. themusicchannel probeert altijd op een originele manier voor bekende artiesten een toegevoegde waarde te zijn. Met het opnemen van de show in Club Arena is dat absoluut gelukt, ook omdat de sfeer in de zaal heel goed te zien is", aldus Yigal Fortuin, A&R Manager van themusicchannel.

"Wij hebben voor themusicchannel gekozen, omdat zij net als ons eigenwijs en innoverend zijn. In een tijd waarin Internet als een gevaar voor de traditionele muziekindustrie wordt gezien toont themusicchannel aan dat ze artiesten kan promoten op een manier, die naast de traditionele kanalen zoals Radio en TV, absoluut bestaansrecht heeft", voegt Arthur Bezuyen van Ramp Records hier nog aan toe.

Over www.themusicchannel.nl
themusicchannel is de eerste, door Buma Stemra goedgekeurde Nederlandse muziek-website waar bekende en onbekende artiesten hun muziek gratis kunnen promoten. Muziekliefhebbers kunnen gratis muziek naar smaak beluisteren en downloaden: 7 dagen per week, 24 uur per dag. themusicchannel brengt muziek uit via Internet; muziek die anders wellicht nooit via de traditionele distributiekanalen zou worden verspreid. De website is een interactief podium, waar artiesten hun muziek snel en gemakkelijk kunnen lanceren. Als muziekportaal speelt themusicchannel een leidende rol in de snel groeiende markt voor on-line digitale muziekverkoop- en distributie.
Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met NOB New Media.

Contactpersoon: Guy Makmel - (guy@themusicchannel.nl) - tel: 06 51 408 918

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie