Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TV Web introduceert WAP-site

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

3 mei 2000


700 tv-programma's per dag op je GSM
WAP wordt je mobiel programmablad bij TV Web

TV Web (www.tvweb.nl) introduceert een WAP-site die een totaaloverzicht geeft van alle programma's op de in Nederland te ontvangen tv-kanalen, voor de komende 48 uur. Mobiele WAP-bellers bij praktisch alle netwerken hebben vanaf deze week toegang tot de gegevens van 700 programma's en 43 kanalen per dag, gebruikersvriendelijk gerubriceerd in tien categorieen.

WAP-bellers bij KPN, Dutchtone, Telfort en Libertel, hebben vanaf deze week hun persoonlijke tv-gids altijd bij de hand. Zij bellen WAP en hebben dan via TV Web toegang tot alle actuele programmagegevens voor tv voor de komende 48 uur. Overzichtelijk gerubriceerd - onder andere sport, soap, film en muziek - en dus makkelijk te selecteren. 'wappen' naar TV Web kost drie kwartjes per dag, ongeacht het aantal malen dat binnen een tijdsbestek van 24 uur wordt gebeld.
Binnenkort wordt de WAP-service van TV Web aanzienlijk uitgebreid. Zo is er rond de EK voetbal in juni een speciale informatieservice en zullen later in het jaar andere extra's worden toegevoegd.

TV Web
TV Web is de verzamelnaam van de interessegerelateerde internetsites www.tvupdate.nl - www.tvmuziek.nl - www.tvfilm.nl - www.tvsoap.nl - www.tvkids.nl - www.tvbusiness.nl - www.tvsport.nl - www.tvlifestyle.nl - www.tvdocu.nl - www.tvfun.nl en www.tvreizen.nl . Onderscheidend van de gebruikelijke televisiegidsen, sorteert de site de programmagegevens op onderwerp in plaats van enkel op zender en tijd. TV Web biedt ook specifieke programma-informatie. Wie zijn er vanavond te gast bij Netwerk en welke items krijgen er vandaag aandacht bij StudioSport? TV Web actualiseert minimaal dertig keer per dag haar site. Daarbij biedt een online-gids ook de mogelijkheid om onbeperkt te voorzien in achtergrondinformatie. Clickable trefwoorden leiden bezoekers naar gerelateerde en relevante sites. Dit maakt TV Web sneller, actuele en vollediger dan ieder andere gids.

AKN Internetservices
AKN Internetservices is een onderdeel van Programmabladen AKN, uitgever van de programmagidsen van de zendgemachtigden van Nederland 1.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie