Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sollicitatietraining helpt verstandelijk gehandicapten

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Trimbos Instituut

Nieuwsflits

Sollicitatietraining helpt verstandelijk gehandicapten

In opdracht van Somma (de landelijke vereniging van Sociaal Pedagogische Diensten) evalueerde het Trimbos-instituut een oriëntatie- en sollicitatietraining voor licht verstandelijk gehandicapte schoolverlaters. Deze training omvat tien dagdelen en wordt sinds 1995 aangeboden door de Sociaal Pedagogische Dienst (SPD) in samenwerking met het arbeidsbureau (RBA) in 't Gooi. De training bestaat uit drie delen.
Het eerste deel is gericht op het achterhalen van de mogelijkheden en onmogelijkheden van de deelnemers op het gebied van werk. In het tweede onderdeel neemt men hen een aangepaste beroepentest af. Tot slot volgt een sollicitatietraining waarin ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie