Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hartman tuinmeubelen met Milieukeur voor echt groene tuin

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieukeur

HARTMAN TUINMEUBELEN MET MILIEUKEUR VOOR EEN ECHT GROENE TUIN Dit voorjaar zijn er voor het eerst tuinmeubelen met Milieukeur verkrijgbaar. De firma Hartman Groep b.v. heeft Milieukeur gekregen voor kunststof Prestige tuintafels, gebaseerd op Corell Resin Technology. Het Milieukeurcertificaat is op woensdag 3 mei 2000 door de heer Mascini van Stichting Milieukeur uitgereikt aan de heer Douma van de Hartman Groep b.v.
Op deze wijze kan de consument kiezen voor een echt groene tuininrichting. Producten met Milieukeur onderscheiden zich van overige producten doordat ze aan de strenge eisen van Stichting Milieukeur voldoen. Deze eisen worden in nauw overleg ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie