Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Formulier zalmsnip in Delft inleveren voor 1 juni 2000

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

Formulier zalmsnip inleveren voor 1 juni 2000

Ieder huishouden in Delft kan ook dit jaar weer in aanmerking komen voor f 100,- aan lastenverlichting door de Zalmsnip. De gemeente brengt de f 100,- in mindering op het gebruikersdeel van de aanslag onroerende-zaakbelastingen (OZB). De meeste huishoudens hebben inmiddels al automatisch de Zalmsnip ontvangen via een verrekening op het aanslagbiljet. Degenen die de Zalmsnip niet automatisch hebben verkregen, kunnen nog voor de f 100,- in aanmerking komen als zij voor 1 juni 2000 hun aanvraagformulier inleveren.

Wie een zelfstandige huishouding voert, maar niet in een zelfstandige woning woont, krijgt de Zalmsnip niet automatisch via de aanslag OZB. Dit geldt onder andere voor bewoners van een studentenhuis of een verzorgingstehuis. Het geldt ook voor diegenen die een kamer huren bij een particulier en voor bewoners van een woonwagen of woonboot. In zulke gevallen wordt men niet aangeslagen voor de OZB en ontvangt men ook niet de automatische korting van f100,- op de OZB. Om toch in aanmerking te komen voor de Zalmsnip, kan voor 1 juni 2000 een aanvraagformulier voor de Zalmsnip ingeleverd worden bij de gemeente Delft, Belastingen.

In aanmerking voor de Zalmsnip 2000 komen:


- gebruikers van een woning of een gedeelte hiervan;

- bewoners die de enige zijn die in aanmerking komen voor de Zalmsnip voor deze woonruimte/kamer (als meerdere personen in aanmerking komen voor deze woonruimte/kamer geldt de eerste aanvrager);

- het opgegeven adres moet op 1 januari 2000 het woonadres zijn volgens de Gemeentelijke Basisadministratie van Delft (bevolkingsregister).

Het aanvraagformulier kan afgehaald worden bij het Informatiecentrum van de gemeente en bij de Belastingbalie aan de Phoenixstraat 16. Het formulier is ook verkrijgbaar bij de sector Werk, Inkomen en Zorg aan de Hooikade 13 en bij het Instituut Sociaal Raadslieden aan de Molslaan 121. Het aanvraagformulier kan ook direct toegestuurd worden via de Belastingtelefoon: 015 260 28 24. Het formulier is daarnaast te vinden op de gemeentelijke internetsite: www.delft.nl/stadhuis, onder informatie/produkten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie