Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Forse winststijging eerste kwartaal KAS-Associatie

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

3 mei 2000

Aanpassing vooruitzichten 2000
Forse winststijging eerste kwartaal

Met ruim € 7 miljoen nettowinst is het resultaat van de KAS-Associatie in het eerste kwartaal fors hoger dan in de vergelijkbare periode van het vorig jaar. Oorzaken hiervan zijn de sterk gestegen omzetten op de toonaangevende Europese beurzen en de gezonde groei van het aantal professionele cliënten waaronder enige grote instituten als Interpolis, Robeco en MeritaNordbanken.

Morgen stelt Directievoorzitter F.S. von Balluseck op de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders: "De aangekondigde beurzenfusies zullen onze markt sterk vergroten, waardoor de vraag naar onze gespecialiseerde dienstverlening zal toenemen. Ondanks niet goed voorspelbare markt- en rente-ontwikkelingen verwachten wij krachtig door te kunnen groeien en voor het gehele jaar een sterk hoger resultaat te kunnen realiseren dan in 1999."

Profiel KAS-Associatie

De krachtig groeiende KAS-Associatie is een solide en gespecialiseerde Europese bank voor effectendiensten.


__

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie