Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Actie 'Voor bewoners, met bewoners dag' in Maassluis

Datum nieuwsfeit: 03-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.084
Datum: 25 april 2000

Wijkbeheer organiseert actie "Voor bewoners, met bewoners dag"

Het wijkbeheerteam organiseert op woensdag 3 mei de actie "Voor bewoners, met bewoners dag". Deze actie wordt gehouden op initiatief van het wijkbeheerteam en wordt samen met de WSM, de Politie en de Brandweer uitgevoerd.

Tussen 8.00 uur en 16.00 uur worden de Taanstraat, de Put en de Zure Vissteeg afgesloten voor al het verkeer. Met een groot aantal medewerkers worden de straten aangepakt. Dit kunnen allerlei werkzaamheden zijn, bijvoorbeeld het herstellen van straatwerk, het verwijderen van verfresten van de straat, het verwijderen van graffiti, trappenhuizen schoonmaken, bloembakken inrichten, verlichting aanbrengen, straten vegen, papier prikken, klein onderhoud plegen enz. enz.

Deze actie is bedoeld om bewoners bewust te maken van het feit dat het schoonmaken en houden van de straten niet alleen een verantwoording is van de gemeente, de WSM, de Politie of de Brandweer, maar dat zij ook zelf een steentje kunnen bijdragen. De medewerkers willen in eerste instantie het goede voorbeeld geven en gaan ervan uit dat als de actie na een aantal maanden wordt herhaald dat de bewoners actief mee zullen werken aan het schoon houden van de eigen leefomgeving. Want de slogan zal worden "een goed voorbeeld doet volgen" .

Mededeling voor de pers:

U bent van harte welkom op 3 mei van 8.00 tot 16.00 uur tijdens de actie in de Taanstraat, de Put en de Zure Vissteeg.

De straten zullen middels afzethekken wordt afgesloten. Op de hekken worden borden geplaatst waarop staat te lezen dat wijkbeheer in de straat bezig is met het houden van genoemde actie. Om ongeveer 12.30 uur nemen de medewerkers een half uurtje pauze en eten ze met elkaar een broodje.

Meer inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de wijkcoördinator-oost, Willem Verschoor (tel. 5931835 of 06.53848558) of de wijkcoördinator-west, Carry Wilmink (tel. 5931835 of 06-22479432).

Laatste wijziging: 28 April 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie