Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NPD en Telecom.paper bereiken overeenstemming

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

4 mei 2000

'Nederlandse PersDatabank en Telecom.paper bereiken overeenstemming'

Leverancier van het omvangrijkste Nederlandstalige persarchief Nederlandse PersDatabank (waarin opgenomen o.a. de Volkskrant, NRC Handelsblad, Algemeen Dagblad en Trouw) en Telecom.paper, specialist in informatiediensten voor de telecommunicatie-markt, hebben overeenstemming bereikt over het tegen vergoeding aanbieden van artikelen uit de Nederlandse PersDatabank aan bezoekers van www.telecom.paper.nl.

"De Nederlandse PersDatabank heeft de rechten om de volledige artikelen uit titels als NRC Handelsblad, de Volkskrant, Algemeen Dagblad en Trouw digitaal op de zakelijke markt te exploiteren" aldus Rob Veneboer, uitgever van de Nederlandse PersDatabank.
Het elektronisch ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie