Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evaluatie vergunningparkeren gemeente Amersfoort

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort


ei 2000

Evaluatie vergunningparkeren

Eind vorig jarig is een enquete gehouden in verband met de evaluatie van het vergunningparkeren in gebieden rondom de binnenstad. Behalve in de vergunninggebieden zijn deze enqueteformulieren (totaal 14.000) ook verspreid in aangrenzende buurten.

Onderwerp van onderzoek is de effectiviteit van het vergunningparkeren in de bestaande vergunninggebieden en mogelijke verdringingseffecten in de aangrenzende gebieden. Ook blijkt of de behoefte en noodzaak aanwezig zijn het vergunningparkeren in te voeren op plekken waar veel parkeeroverlast wordt ervaren. Eind vorig jaar en begin dit jaar zijn daarom ook parkeertellingen verricht. Op dit moment wordt gewerkt aan de conclusies.

Nadat de conclusies zijn gepresenteerd aan de raadscom- missie Verkeer, Dienstverlening en onderwijs kunt u ze lezen in Stadsberichten. De nieuwsgierigen onder de genqueteerden zullen nog even moeten wachten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie