Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Tot donderdagmorgen 4 mei 2000
09:45 donderdag 4 mei 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295216


*

Onder invloed

ASSEN Gisteravond werd op de A.H.G. Fokkerstraat een 54-jarige bestuurder uit Assen gecontroleerd op alcohol. Hierbij bleek dat hij teveel op had. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij blies vervolgens 955 µg/l (ongeveer 2.2 promille) Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Met een rijverbod van 12 uur en een dagvaarding mocht de man na verhoor het bureau verlaten.

MEPPEL Op de Heinsiusstraat werd afgelopen nacht een 40-jarige bestuurder uit Wezuperbrug gecontroleerd. Hij bleek teveel gedronken te hebben en werd meegenomen naar het bureau. Hij blies 475 µg/l (ongeveer 1.1 promille). Met een rijverbod van 4 uur en dagvaarding heengezonden.


*

Diefstal uit auto

ASSEN - Gisteren overdag werd uit een geparkeerde auto een hoeveelheid goederen gestolen. De auto stond geparkeerd aan de Doevenkamp. De dader(s) forceerden een ruit om in de auto te komen. Gestolen werden een CD wisselaar met 10 CDs , een GSM telefoon, een radardetector en een digitaal fototoestel. Totale schade is niet bekend.

HOOGEVEEN Op het Stationsplein werden gisteravond twee geparkeerde autos aangetroffen, waarvan de zijruiten waren vernield en alle deuren geopend waren. Of er iets uit de autos is nog niet duidelijk, omdat de eigenaren nog te bereiken waren. De beide autos zijn veilig gesteld.


*

Vernieling

ZUIDLAREN Afgelopen nacht werd er een ruit van de toegangsdeur ingegooid van een bedrijf aan De Millystraat. De politie die snel ter plaatse was, trof in de hal de dader nog aan. Het betrof een 42-jarige man uit Groningen. De man is aangehouden en ingesloten. De man verkeerde onder invloed en was volgens zijn verklaring op zoek naar computers.


*

Inbraak bedrijven

ASSEN Afgelopen is er ingebroken bij een bedrijf aan Het Kanaal. Aan de achterzijde was een ruit ingegooid met en stuk steen. Het bedrijf werd doorzocht. Het is vannacht niet duidelijk geworden wat er weg is. Vandaag zal daar onderzoek naar worden gedaan.

ZUIDLAREN In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Stationslaan. Door het forceren van een raam wisten de dader(s) in het pand te komen. Gestolen werden een 1 grote TV, 3 portable TVs, een filmdecorder, 3 computers, 2 videorecorders en een koffer. De schade wordt geschat op ruim f 14.000,-- gulden.


*

Winkeldiefstal

EMMEN Gistermiddag werd bij een winkel aan de Klokkenslag een 29-jarige vrouw uit Boxtel betrapt bij het stelen van diverse goederen. De vrouw is aangehouden. Uit het onderzoek bleek dat zij gistermiddag bij nog 5 andere winkels diverse goederen had gestolen. Het ging o.a. om een 12-tal truien, 20 stuks ondergoed, 15 tubes tandpasta, 11 stuks diverse soorten cosmetica en nog een paar andere kleine goederen. De totale schade moet nog berekend worden. Alle goederen gaan terug naar de winkels. De vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

RODEN Gistermiddag werd aan de Kanaalstraat in een winkel een 28-jarige man uit Roden betrapt bij het stelen van twee broeken. De man is aangehouden en krijgt een proces-verbaal.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie