Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EK-kaartjes winnen via website www.ekeindhoven.nl

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven


Persbericht: 4 mei 2000

Eindhovense EK-website vernieuwd
EK-kaartjes winnen via www.ekeindhoven.nl

Voetballiefhebbers die geen kaartje hebben bemachtigd voor het Europees Kampioenschap Voetbal in juni, maken nog kans. Via de Eindhovense EK-website zijn namelijk toegangskaarten te winnen. Naast de prijsvraag biedt deze website allerlei informatie over het toernooi, over de EK-evenementen in Eindhoven en praktische informatie over de stad.

Met het beantwoorden van elf vragen kunnen voetballiefhebbers hun voetbalkennis testen en toegangskaarten winnen voor één van de wedstrijden van EURO 2000 in Eindhoven. Er zijn drie keer twee toegangskaarten te winnen. Verder zijn er troostprijzen in de vorm van EURO 2000-T-shirts. De prijsvraag is te vinden onder 'Scoor en Win' op www.ekeindhoven.nl en loopt tot 25 mei 2000.

Boordevol informatie
De EK-website is in de afgelopen weken fors uitgebreid. Zo is er informatie te vinden over het EURO 2000 toernooi, de wedstrijden en alle (EK)evenementen die zich in Eindhoven afspelen. Voor bezoekende supporters is een uitgebreide beschrijving van Eindhoven en de bezienswaardigheden opgenomen. Verder is er informatie voor omwonenden van het Philips Stadion. De meest gestelde vragen worden op de site beantwoord en de bezoekers krijgen de gelegenheid om zelf vragen te stellen. Ook kunnen zij in het gastenboek allerlei opmerkingen kwijt. De site wordt voortdurend uitgebreid met nieuws over EURO 2000. Tot slot is de site een vertrekpunt om verder te surfen naar andere EK-sites.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie