Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Ander' Sierra Leone in Stadsbouwhuis Leiden

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

'Ander' Sierra Leone in Stadsbouwhuis

BESTUURSDIENST - Een tentoonstelling in het atrium van het Stadsbouwhuis laat tot en met het eind van deze maand een 'ander' Sierra Leone zien. Het Afrikaanse land is niet alleen de plek waar al jaren een burgeroorlog woedt. Door middel van schilderijen, foto's, kleding, muziekinstrumenten, traditionele maskers en verhalen van in Nederland woonachtige vluchtelingen toont de expositie een beeld van dat andere Sierra Leone.
Jaarlijks heeft in de maand van de 4-mei-herdenking en de 5-mei-viering een tentoonstelling plaats in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht 72. De stichting 'Leiden, stad van vluchtelingen' organiseert deze exposities, om te tonen dat vluchtelingen een verrijking kunnen zijn voor de Nederlandse samenleving. De tertoonstelling 'Verhalen uit Sierra Leone' is tot en met 31 mei op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur te zien. De toegang is gratis. Foto: Henk Bouwman.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie