Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hilversum start proef met Nieuwkomerspas

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Hilversum start proef met Nieuwkomerspas

Een pas voor vrijwel alle overheidsdiensten, geschikt om in verkiezingstijd ´op afstand´ mee te stemmen en bovendien bruikbaar als nieuw Europees reisdocument. Daar willen het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en de landelijke werkgroep Burger Service Kaart de komende maanden ervaring mee opdoen. In verschillende gemeenten zullen op allerlei terreinen proefprojecten plaatsvinden. Naar verwachting starten de projecten na de zomervakantie. Eén van die gemeenten is Hilversum.
Doelgroep voor het proefproject zijn de zogenaamde nieuwkomers. Daartoe behoren de toegelaten asielzoekers, de mensen met een verblijfsvergunning voor gezinshereniging of gezinsvorming en ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie