Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Haag klaar voor zomerseizoen

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

STICHTING PROMOTIE DEN HAAG

DEN HAAG KLAAR VOOR ZOMERSEIZOEN

P E R S B E R I C H T

DEN HAAG KLAAR VOOR ZOMERSEIZOEN;

ROYAL TOUR NOG KONINKLIJKER

In de zomermaanden (t/m 31 augustus 2000) rijdt de uiterst populaire Royal Tour weer door Den Haag. Deze twee uur durende STADSRONDRIT voert langs Haagse paleizen, regerings- en historische gebouwen en kleurrijke parken. Dit jaar is de Royal Tour nog koninklijker dan voorgaande jaren. In het kader van de imago- en wervingscampagne 'Koninklijke Momenten', die de SPDH voert, is de stadsrit uitgebreid. Er is een stop in de Koninklijke Schouwburg (voormalig paleisje) of Museum Het Paleis met een kopje koffie of thee met oranje bonbon. Tevens wordt er een bezoek aan De Ridderzaal gebracht. De Royal Tour rijdt op dinsdag t/m zaterdag (in juli en augustus ook op zondag) en is te volgen in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Reserveren en informatie: VVV Den Haag en VVV Scheveningen: 0900 3403505 (fl. 0,75 p.m.).

ARCHITECTUUR TOUR

Ook de Architectuur Tour is weer van start gegaan, een panoramische rondrit langs het totaal vernieuwde centrum van Den Haag, het stadhuis en het Spuihof van architect Cees Dam. De tocht vervolgt langs historische panden zoals het Mauritshuis, Het Binnenhof en Berlage's Gemeentemuseum Den Haag. De Architectuur Tour rijdt op zaterdag om 10.30 uur. Duur 2 uur, Nederlands en Engels gesproken. Reserveren (noodzakelijk) en informatie: VVV Den Haag en VVV Scheveningen: 0900 3403505 (fl. 0,75 p.m.).

Beide tours staan onder leiding van deskundige gidsen.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie