Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Externe agenda Gedeputeerde Staten van Overijssel

Datum nieuwsfeit: 04-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Week 18

CAPTION:

Zwolle, 2 mei 2000

EXTERNE AGENDA GEDEPUTEERDE STATEN VAN OVERIJSSEL

Donderdag 4 mei 2000

De Commissaris van de Koningin is aanwezig bij de herdenkingsbijeenkomst op de Canadese begraafplaats te Holten. De herdenkingsactiviteiten starten om 10.00 uur met een ontvangst in het gemeentehuis; de plechtigheid op de begraafplaats - waar ook de Commissaris van de Koningin een krans zal leggen - begint om 11.00 uur.

De Commissaris van de Koningin neemt deel aan de herdenkingsbijeenkomst in Zwolle. Om 19.10 uur vertrekt de Stille Omgang van de Spinhuisbredehoek naar het monument op het Ter Pelkwijkpark alwaar na 20.00 uur de kranslegging zal plaatsvinden.

Gedeputeerde Kemperman is aanwezig bij een vergadering van het Comité II in Brussel, aanvang 10.00 uur

Gedeputeerde Kamperman is aanwezig bij de 5-jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst die gehouden wordt in de Nederlands Hervormde Kerk aan het Kerkplein te Markelo, aanvang 15.00 uur.

Vrijdag 05 mei 2000

Gedeputeerde Kristen houdt een toespraak tijdens de feestelijke bijeenkomst bij de provinciale kunstbunker, Paaslooregel 77 te Paasloo. De bijeenkomst duurt van 10.30 - 12.00 uur.

Zaterdag 06 mei 2000

Gedeputeerde Kristen verzorgt een inleiding over het cultuurbeleid in Overijssel, in relatie tot het grensgebied met Duitsland tijdens de Mitgleiderversammlung Bundesgemeinschaft Deutsch-Niederländische Kulturarbeit. De bijeenkomst vindt plaats van 09.30 - 21.00 uur in Schloss Raesfeld, Kreis Borken in Duitsland.

Maandag 8 mei 2000

Om 09.30 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Sterke Steden en Vitaal Platteland.

Om 15.00 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Meedoen aan de Samenleving.

Om 14.00 uur wordt er in de Kleine Zaal van het provinciehuis te Zwolle een persconferentie gehouden over de ontwerpplannen leefomgeving. Bij de persconferentie zijn de Commissaris van de Koningin en de gedeputeerden Kemperman, Kamperman en Nap aanwezig.

Dinsdag 9 mei 2000

Gedeputeerde Kristen neemt deel aan het bestuurlijk overleg met staatssecretaris De Vries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het Nedersaksisch Taalgebied. Het overleg vindt van 16.00 tot 17.30 uur plaats bij het Ministerie in Den Haag.

Woensdag 10 mei 2000

Om 13.00 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Strategie, Bestuur en Middelen.

Om 17.00 uur wordt in het Provinciehuis te Zwolle een vergadering gehouden van de adviescommissie Werk voor Iedereen en Bereikbaar Overijssel.

Gedeputeerde Kristen is op uitnodiging van Introdans aanwezig bij de première van de dansvoorstelling Romy & July om 20.00 uur in Schouwburg Odeon te Zwolle.

Donderdag 11 mei 2000

De Commissaris van de Koningin en gedeputeerde Oosterhof wonen vanaf
15.00 uur in het stadhuis van Almelo de plechtigheid bij ter gelegenheid van de voltooiing van de restauratie van de joodse begraafplaats aan de Boddenstraat. De Commissaris van de Koningin zal in aansluiting op de plechtigheid een aan de voormuur van de begraafplaats aangebrachte plaquette onthullen, die aan de voltooiing van het monument herinnert.

Gedeputeerde Kristen verzorgt een inleiding over Overijssel en diversiteit tijdens de mini-conferentie "Gouden Sleutels" in de Gert Veenhovenzaal, gebouw G, tweede verdieping van de Christelijke Hogeschool Windesheim, Campus 2-6 te Zwolle, aanvang 14.00 uur. Tijdens de mini-conferentie presenteren de promotieteams van allochtone jongeren in het hoger en middelbare beroepsonderwijs zich.

Gedeputeerde Holsheimer is op donderdag 11 mei en op vrijdag 12 mei aanwezig bij de gezamenlijke interprovinciale strategieconferentie op het gebied van informatisering en automatisering. De conferentie wordt gehouden bij Roccade in Apeldoorn.

Gedeputeerde Nap houdt een inleiding tijdens de jaarvergadering van de Overijsselse Vrouwenraad ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum, ontvangst om 09.30 uur in het Provinciehuis te Zwolle.

Gedeputeerde Nap houdt een inleiding tijdens een minisymposium ter gelegenheid van de fusie van de Gereformeerde Stichting Martha-Oord en de Gereformeerde Stichting voor Gezinsverzorging, ontvangst om 14.30 uur in De Jaargetijden, Parkweg 49 te Enschede.

Vrijdag 12 mei 2000

Gedeputeerde Kristen verzorgt een inleiding over de rol van de provincie in het Grote Steden Beleid tijdens een bijeenkomst van de Haagsche Kring over "Gebiedsgericht werken", B&A-gebouw aan het Louis Couperusplein te Den Haag. De bijeenkomst duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag 13 mei 2000

Onder voorbehoud van de weersomstandigheden maakt de Commissaris van de Koningin als voorzitter van de Provinciale Overijsselse Stichting voor de Bosbrandbestrijding een testvlucht boven Overijssel. De starttijd is 12.00 uur op vliegveld Teuge.

Gedeputeerde Kristen neemt het eerste exemplaar van de Speeltuingids Overijssel - een uitgave van Nuso-Overijssel, de provinciale vereniging voor speeltuinwerk - in ontvangst tijdens een presentatie in Speeltuin Noord, Brandlicht 3 (wijk Veeneslagen) te Rijssen, aanvang 10.00 uur.

Gedeputeerde Kristen opent op uitnodiging van De Esselink Stichting, Landschap Overijssel, Kunst & Cultuur Overijssel en de Kunstvereniging Diepenheim de tentoonstelling TOPOS van Paul de Kort vanaf 13.00 uur in de Kunstvereniging Diepenheim. Om 15.45 uur volgt de officiële opening van de MANDERCIRKELS eveneens van Paul de Kort, aan de Uelserweg te Mander (gemeente Tubbergen).

Nadere inlichtingen:
team communicatie telefoon 038 425 23 18

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie