Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delegatie uit Turkse Kaman brengt tegenbezoek aan Zaanstad

Datum nieuwsfeit: 05-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

Kamanners brengen tegenbezoek aan Zaanstad

Een delegatie uit het Turkse Kaman brengt van 5 tot 12 mei een bezoek aan Zaanstad. De bezoekers uit Zaanstads zusterstad staat onder leiding van burgemeester H. Yusuf Canpolat en zijn echtgenote. Naast Kamans gemeenteraadsleden zijn in de delegatie vertegenwoordigers van onder andere de Kamer van Koophandel, gezondheidszorg en het onderwijs opgenomen.

Vorig jaar oktober ontving Kaman een brede delegatie uit Zaanstad onder leiding van burgemeester Ruud Vreeman en wethouder van inter-nationale betrekkingen Nel Kroesen-van Gelderen. Een succesvol bezoek dat onder meer heeft geresulteerd in een convenant om de relatie tussen de beide steden verder te ontwikkelen.

Het programma dat Zaanstad aanbiedt is oriënterend van aard. Naast kennismaking met Zaanstad en de streek, is het ontvangstprogramma opgebouwd rond de thema's lokaal bestuur, economie, politie, onderwijs en gezondheidszorg. Het is de bedoeling dat de verschillende instanties ook afzonderlijk met hun Turkse zusterinstellingen bilaterale relaties aangaan. De Kaman-delegatie brengt ook een bezoek aan de commis-saris van de Koningin van Noord-Holland.

Zaanstad, 2 mei 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie