Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agnostic Front & Special guests: Backfire in De Effenaar

Datum nieuwsfeit: 06-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zaterdag 6: Concert: 16.00: f 20,-
Special Last Minute Booking!!
Agnostic Front
& Special guests: Backfire
voorverkoop reeds gestart
Enige clubshow in Nederland, speciaal voor iedereen die in december vorig jaar geen kaartje meer kon bemachtigen. Agnostic Front zijn, voor wie dat nog niet wist, de grondleggers van de New York hardcore. Hun laatste plaat `Riot, Riot, Upstart' is weer een ouderwetse keiharde trap onder je kont. Voor een uitverkochte en hevig dampende zaal speelden deze oudgedienden of hun leven er vanaf hing. Dit ingelaste concert kon plaatsvinden omdat ze tussen twee festival-shows een gaatje over hadden en erg graag nog eens voor het Effenaar-publiek wilden spelen.
Op `Riot Riot Upstart` is het nummer `Bullet on Mott st.' opgedragen aan de veel te vroeg overleden Backfire-drummer Richard Bruinen. Welke andere Nederlandse band kan beter het voorprogramma verzorgen dan deze internationaal vermaarde hardcore act. Let op de aanvangstijd!!!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie