Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 06-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 6-05-2000 1e persbericht 6 mei 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Winkeldief aangehouden
Aan de Geldropseweg is vrijdag om 19.10 uur een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte was in een supermarkt door het personeel betrapt op de diefstal van rookwaren en zou zich agressief gedragen. De verdachte moest nog een straf voor een ander misdrijf uitzitten, zodat hij op het politiebureau kon blijven.

Eindhoven: Bedreiging en vernieling
Aan de Boschdijk is vrijdag om 17.00 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De verdachte had de bewoonster bedreigd en vernieling in de woning van deze kennis aangericht. De verdachte is in verzekering gesteld.

Eindhoven: Gestolen verzekeringsplaatje
Aan de Vestdijk is vrijdag om 22.50 uur een 15-jarige Eindhovenaar aangehouden. Toen de jongeman op de hoek Ten Hagestraat / Vestdijk viel met zijn bromfiets, namen twee aanwezige politie-agenten polshoogte. Het verzekeringsplaatje van de brommer bleek als gestolen gesignaleerd te staan. De verdachte is voor heling gehoord en er is proces verbaal opgemaakt. De bromfiets bleef op het bureau.
Eindhoven: Geweld met beroving
Aan de Hermanus Boexstraat zijn vrijdag rond 23.00 uur meisjes uit Boxtel aangevallen door een groep jongeren. Zonder aanleiding werden twee 17-jarige meisjes door een aantal personen uit een voor hen onbekende groep jongeren getrapt en geslagen. Van een van de meisjes werd de portemonnee met fl. 150,- weggenomen.

Eindhoven: Onder invloed
Aan de Reinkenstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag om 2.09 uur een 51-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. De man bleek bij een ademanalyse 0,75 promille alcohol is zijn bloed te hebben en kreeg een boete van fl. 390,-.

Eindhoven: Auto wordt vernietigd
Aan de Insulindelaan is zaterdag om 4.05 uur een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden. Bij het zien van een politieauto op de Insulindelaan sloeg de verdachte een ventweg in, parkeerde zijn auto en dook in de bosjes. De verdachte bleek zonder rijbewijs te rijden in een auto met valse kentekenplaten. De auto was niet verzekerd of APK-gekeurd. Voor deze zaken wordt proces verbaal opgemaakt tegen de verdachte. De man deed afstand van de auto, die vernietigd zal worden.
Eindhoven: Zakkenrollerij
Aan de Kerkstraat is zaterdag rond 4.15 uur de portemonnee gerold van een 32-jarige Eindhovenaar. Nadat hij een passant een vuurtje had gegeven, bleek de portemonnee uit zijn broekzak verdwenen. In de portemonnee zaten pasjes, fl. 70,- en identiteitspapieren.
Eindhoven: Rijden met ontzegging
Aan de Krophollerstraat is zaterdag om 9.25 uur een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd gestopt omdat hij geen autogordel droeg. Bij controle bleek zijn rijbewijs ingevorderd.
Helmond: Tas van fiets gerukt
Vrijdagmiddag zijn om 15.50 uur aan de Heistraat twee 15-jarige Helmonders aangehouden. De verdachten hadden even daarvoor aan de Kasteeltraverse een tas met inhoud van de fiets van een 15-jarige jongen uit Lieshout gerukt. Aan de hand van het signalement kon de politie de verdachten aanhouden. Er is proces verbaal opgemaakt.
Helmond: Geweld
Vrijdag is om 21.05 uur een 36-jarige Helmonder in zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin.
Helmond: Woninginbraak
In een woning aan de Dorpstraat is vrijdag in het begin van de avond ingebroken. Aan de achterzijde van de woning was een poort opengebroken en een klapraam aan de achterzijde was kapotgebroken. De woning is doorzocht en er werd een paar honderd gulden meegenomen.
Helmond: Diefstal uit tuin
Uit een tuin aan de Burgemeester van Houtlaan zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee stenen beelden en twee rozenbomen verdwenen. Ze hebben tezamen een waarde van enkele honderden guldens.
Helmond: Zakkenrollerij
Zaterdag is tussen 9.00 en 9.30 uur de GSM van een 45-jarige Helmonder gestolen. De telefoon zat in de broekzak van de man en was met een riempje aan zijn riem bevestigd.

Veldhoven: Brandstichting
Aan het Jikteind is in de nacht van vrijdag op zaterdag een brievenbus opengebroken. De inhoud van de brievenbus is in brand gestoken. Nog leesbare delen van de geposte stukken werden zaterdagmorgen door de PTT opgehaald op het politiebureau.

Veldhoven: Onder invloed
Aan de Dorpstraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 30-jarige automobilist uit Veldhoven betrapt op het rijden onder invloed. Een ademanalyse op het bureau gaf 1,4 promille aan. Er is proces verbaal opgemaakt.

Deurne: Diefstal in dienstbetrekking
Vrijdag is een 36-jarige vrouw uit Deurne in haar woning aangehouden. De vrouw wordt verdacht van het ontvreemden van sieraden en geld in de periode dat ze in dienst was bij een werkgever aan het Hofke. De verdachte is in verzekering gesteld.

Bakel: Aanrijding onder invloed
Aan de Roessel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 2.45 uur een 20-jarige fietser uit Milheeze en een 19-jarige bromfietser uit Bakel frontaal op elkaar gebotst. De fietser reed vanuit Bakel aan de linkerzijde van de Roessel over het fietspad. Er bevinden zich aan beide zijden van de weg afgescheiden fietspaden. Bij de aanrijding raakte de 19-jarige bromfietser uit Bakel gewond en moest in het Elkerliek Ziekenhuis worden opgenomen. De fietser bleek onder invloed. Op het bureau blies hij bij een ademanalyse 1,7 promille.
Asten: Vernieling openbaar gebouw
Nadat het inbraakalarm vrijdagmiddag afging, bleek dat vier lichtkoepels op het dak en een ruit aan de achterzijde van een pand aan de Biggekruid vernield waren.

Nuenen: Handgemeen
Aan de Wielewaallaan is vrijdag om 22.15 uur een 47-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij had een handgemeen met een 39-jarige Eindhovenaar. Eerder die avond was de verdachte al gevraagd de straat te verlaten. Na een gesprek werd de man in vrijheid gesteld.
Son: Diefstal auto
Van het Dutmellapad is vrijdagmiddag een rode Opel Kadett, kenteken GZ-LG-92, gestolen.

Waalre: Diefstal auto
Van de Toeakker is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grijze Volkswagen Jetta, kenteken YR-46-SF, gestolen.

Heeze: Onder invloed op bromfiets
Aan de Ginderover is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 24-jarige man uit Sterksel betrapt op het rijden onder invloed. De man reed rond
2.45 uur op een brommer met een snelheid van 50 km per uur over de Ginderover. Hij droeg geen helm en zijn achterlicht was defect. De politie stopte hem en constateerde alcoholgebruik. Op het politiebureau blies de verdachte bij een ademanalyse 1,5 promille. Er is proces verbaal opgemaakt.

Westerhoven: Diefstal uit woningen
Uit een aantal woningen aan de Kempervennendreef zijn vrijdagavond diverse GSMs gestolen. Vermoedelijk kwamen de daders met een valse sleutel binnen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...