Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kellogg's en Ajax Voetbalfeest in Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 07-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Kom naar het Kellogg's en Ajax Voetbalfeest in Apeldoorn Amsterdam, dinsdag 2 mei 2000.

Zondag 7 mei gaat in Apeldoorn het eerste Kellogg's & Ajax Voetbalfeest van start. Vanaf 12 uur is iedereen welkom op het Sportpark van VV Apeldoornse Boys, gelegen aan de Arnhemseweg op Sportpark Malkenschoten (naast zwembad Malkenschoten). Driehonderd kinderen tussen 6 en 12 jaar zullen gedurende deze feestelijke dag hun voetbalkunsten vertonen te midden van allerlei Ajax oefeningen. De dag wordt afgesloten met een quiz over voetbal en voeding onder leiding van Ajacied Stanley Menzo.

Op de velden van VV Apeldoornse Boys zullen zowel jongens als meisjes zich van hun beste voetbalkant laten zien. Aan het einde van deze dag vol koppen, rennen, schieten en scoren worden uiteindelijk 36 dagwinnaars bekendgemaakt die mee mogen doen aan de grote finale-quiz die onder leiding staat van niemand minder dan Stanley Menzo. Drie teams van twaalf kids strijden dan om de eer: welk team zal uiteindelijk de regio Apeldoorn vertegenwoordigen in september tijdens de Grote Finale op het Ajax Jeugdcomplex 'De Toekomst' in Amsterdam.

Het belooft dus een spannende dag te worden voor de deelnemers. Ze kunnen daarom alle steun en aanmoediging gebruiken. Kom dus kijken zondag 7 mei bij VV Apeldoornse Boys, ouders, zusjes, broertjes, vriendjes en vriendinnetjes; iedereen is welkom. De toegang is gratis en ook voor de kijkers valt er van alles te beleven op deze feestdag: een puzzeltocht, een super springkussen en een levensgroot tafelvoetbalspel.

Naast Apeldoorn doet het Kellogg's & Ajax Voetbalfeest nog de volgende regio's aan:

Zondag 14 mei - VV Baronie, Breda

Woensdag 24 mei - VV DCG, Amsterdam

Zaterdag 27 mei - GRC, Groningen

Zondag 4 juni - VVV '03, Venlo

De winnaars van de voetbalfeesten zijn terug te vinden op internet. Op onze themawebsite www.ajax.nl/kelloggs vind je bovendien ook voedingstips, spelletjes en verslagen van de voetbalfeesten.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie