Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intercultureel festival van levenslied in Lakenhal Leiden

Datum nieuwsfeit: 07-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zondag 7 mei staat in Stedelijk Museum De Lakenhal van 12.00 tot 17.00 uur het Iraanse levenslied centraal. Gastheer is Kader Abdolah, nazaat van een groot Perzisch schrijver en zelf ook schrijver en columnist in De Volkskrant. In het museum worden enkele kledingstukken van Koerdische, Turkmeense en Arabische bevolkingsgroepen tentoongesteld en zijn Iraanse artikelen en lekkernijen te koop op het voorplein. Het authentieke levenslied wordt gezongen door Homayoun Haikimi die zichzelf begeleidt op keyboards. De muziek wordt afgewisseld met diverse optredens volksdansen en voor kinderen is een speciale rondleiding mogelijk langs de hoogtepunten in het museum, Toegang is ? 4,- per ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie