Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Begeleidingscommissie ICP Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Vergadering Begeleidingscommissie ICP,
maandag 8 mei a.s.

Op maandag 8 mei aanstaande vergadert de begeleidingscommissie Integraal Collectief Personenvervoer(ICP). Deze commissie waakt o.a. over de voortgang en de juiste uitvoering van de Stadstax. De openbare vergadering wordt gehouden in de Meerzichtzaal van het Stadhuis (ingang Markt 10), aanvang 20.00 uur. Indien u een vergadering wilt bijwonen (meepraten is mogelijk, maar wel in overleg met de voorzitter) bent u van harte welkom.

Spelregels
Uit binnengekomen klachten blijkt dat een aantal mensen niet op de hoogte is van de spelregels van de Stadstax.
Denkt u er aan om uw rit minimaal een half uur tevoren aan te melden bij de Stadstax-centrale. Maar eerder mag natuurlijk ook, graag zelfs. U kunt uw ritten dagen tevoren en ook voor langere perioden reserveren.
De Stadstax probeert een zo gunstig mogelijke ritindeling te maken. Dit betekent dat de Stadstax vijf minuten voor tot 15 minuten na de met u afgesproken tijd voor kan rijden.

Klachten
Heeft u suggesties of eventuele klachten over de dienstuitvoering van de Stadstax dan kunt u die op de volgende manier indienen. Stadstax: direct bij de chauffeur, telefonisch (079) 362 8160. Of schriftelijk via Postbus 5350, 2701 GJ Zoetermeer.
Of bij de Gemeente Zoetermeer, via het Gemeentelijk servicebureau: persoonlijk in de centrale hal van het Stadhuis, telefonisch (079) 346 8400. Schriftelijk: Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.Gemeente Zoetermeer © April 2000

Last update: 27 April 2000 (9:22)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie