Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ED-X.Com samen met online aanbieders educatieve producten

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ED-X.COM

ED-X.Com samen met online aanbieders van educatieve producten
Austin, Texas, 8 mei /PRNewswire/ - Ed-X.Com heeft vandaag aangekondigd dat zij partner zijn geworden van een aantal toonaangevende aanbieders van educatieve producten die hun items gaan aanbieden via de 'netmarkt' van de site voor leren op afstand. Deze bedrijven zijn onder meer: iBooks, een uitgever van e-content referentiemateriaal en technische boeken; Thinkwell, een producent van elektronische tekstboeken; Franklin Electronics, dat elektronische woordenboeken en aanverwante producten maakt; Jones Interactive, een softwareontwikkelaar die is gespecialiseerd in hulpprogramma's voor aanbieders van digitale leerstof; BigWords, een online verkoper van tekstboeken; en Knowitall, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie