Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cultuurhistorische Waardenkaart gemeente Zaanstad

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

Cultuurhistorische Waardenkaart Zaanstad

Zaanstad is de eerste gemeente in Nederland met een Cultuurhistorische Waardenkaart. Met deze Cultuurhistorische Waardenkaart Zaanstad wil de gemeente de mogelijkheid bieden, iedereen die bij de herinrichting van het Zaanse cultuurlandschap is betrokken, het verleden als inspiratiebron te betrekken bij de nieuwe plannen. De waardenkaart is een instrument om een bewust cultuurhistorisch beleid te voeren, zodat ook in de toekomst het verleden beleefd kan worden.

De Cultuurhistorische Waardenkaart Zaanstad is tot ontwikkeling gebracht als antwoord op initiatieven van zowel de rijksoverheid als van de provincie Noord-Holland. Onder verantwoordelijkheid van vier ministeries (Onderwijs, Cultuur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie