Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegener Waakhondenberaad

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Wegener Waakhondenberaad op 8 mei

Op 8 mei komen de vertegenwoordigers van de Wegener-dagbladen en de NVJ bijeen. De voorstellen van de hoofdredacteuren voor de aansluiting bij de GPD en is de aanvullende diensten staan opnieuw op de agenda. Een eerste bespreking over de toekomstige persdienst en het wegvallen van de VNU-samenwerking in het waakhondenberaad van 19 april jl. leidde tot veel vragen. Er leeft nog veel onduidelijkheid over het totaal aantal journalisten dat voor de Wegenerkranten beschikbaar blijft. De NVJ en de waakhondengroepen hebben vanaf de overname van de VNU-kranten door Wegener gesteld dat er volledige opvulling van de formatieplaatsen dient te komen om de kwaliteit van de dagbladen te versterken.
De VNU-hoofdredacteuren spraken over het grotendeels terugploegen van overblijvende formatieplaatsen naar de redacties en Wegener-topman Jan Houwert gebruikte de term in belangrijke mate.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie