Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Wegwerkzaamheden komende week

In de week van 8 mei wordt er weer op verschillende plaatsen in Hilversum aan de weg gewerkt:


- Op het bedrijventerrein Arena wordt in de buurt van de keerlus Laapersveld gewerkt aan het riool. Het verkeer ondervindt beperkt overlast. De werkzaamheden zijn vertraagd. Ze zullen tot eind mei duren.


- In verband met aanleg rotonde Diependaalselaan/Loosdrechtseweg ondervindt het verkeer hinder tussen de Oscar Romerolaan en de Hermelijnlaan. De werkzaamheden zullen duren tot eind mei.

- Tussen de Gijsbrecht van Amstelstraat en de Diependaalselaan wordt op de Utrechtseweg het riool vervangen. Vervolgens zal de weg opnieuw worden geasfalteerd. De werkzaamheden zullen duren tot eind mei.

- Aan de Diependaalselaan wordt het fietspad aan de zuidzijde tussen de Eikbosserweg en Bosdrift opnieuw bestraat. Het fietsverkeer zal daarvan hinder ondervinden. De werkzaamheden zullen deze week worden afgerond.


- Na bouwwerkzaamheden in de Radiostraat, tussen de Ripolinstraat en de Meteorenstraat, worden tot half mei werkzaamheden aan de weg verricht, waardoor de straat voor het verkeer zal zijn afgesloten.

- In de Van Dijkstraat, tussen de Stroeslaan en de Verschurestraat, wordt de bestrating vervangen. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden zullen eind mei zijn afgerond.


- De Adelaarstraat, tussen de Liebergerweg en de Ooievaarstraat, wordt opnieuw ingericht en bestraat. De werkzaamheden zullen tot half mei duren.


- De Gasthuisstraat, tussen de Havenstraat en 1e Nieuwstraat. wordt opnieuw bestraat. Tot eind mei zal het verkeer daarvan hinder ondervinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie