Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Watermonster: geen blauwalgen in Haarlemmermeerse Bos

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Persberichten


+ 8 mei 2000

... UITKOMST WATERMONSTER: GEEN BLAUWALGEN IN HAARLEMMERMEERSE BOS

Het Hoogheemraadschap Rijnland heeft het watermonster laten testen dat zondagmorgen was genomen uit de Grote Plas van het Haarlemmermeerse Bos. Reden hiervoor was het plotselinge doodgaan van twee honden, die afgelopen zaterdag in het water waren geweest. Blauwalgen werden mogelijk als doodsoorzaak genoemd. Het watermonster geeft aan dat er géén sprake is van blauwalgen in de Grote Plas van het Haarlemmermeerse Bos.
Onbekend is nog de oorzaak van het doodgaan van twee honden, die in het water zijn geweest. Het watermonster wordt nu verder onderzocht om erachter te komen wat de doodsoorzaak is van deze twee honden. De gemeente Haarlemmermeer blijft tot nader order bij haar advies om niet zelf te gaan zwemmen in het water van het Haarlemmermeerse Bos en ook de honden daarin niet te laten zwemmen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: W.H. de Graaf;
023-5676239

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie