Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp toegangskaart EURO 2000 bekend gemaakt

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Actueel


-PERSBERICHT-

Rotterdam
8 mei 2000

ONTWERP TOEGANGSKAART EURO 2000 BEKEND GEMAAKT

DISTRIBUTIE TOEGANGSKAARTEN IN GANG GEZET

NOG ACHT WEDSTRIJDEN VAN EURO 2000 NIET UITVERKOCHT

De toegangskaarten van EURO 2000 behoren tot de best beveiligde waardepapieren in haar soort. Het ontwerp van de toegangskaart van EURO 2000, alsmede de specifieke veiligheidskenmerken die in de toegangskaart zijn verwerkt, maken het nagenoeg onmogelijk een volwaardige vervalsing van de toegangskaart van EURO 2000 te maken. Dat is een van de belangrijkste mededelingen van de Stichting Euro 2000 tijdens twee persbijeenkomsten in Brussel en Rotterdam. Daar werden de toegangskaarten van EURO 2000 voor de eerste maal aan de pers getoond. Tevens gaf de Stichting Euro 2000 met de overhandiging van de eerste toegangskaarten aan supporters uit België en Nederland het startschot voor de distributie van de 1,2 miljoen toegangskaarten voor het evenement. Zo worden onder het grote publiek de komende dagen 400.000 toegangskaarten gedistribueerd. Iedereen moet voor ontvangst van de toegangskaarten tekenen. De distributie naar de overige groepen rechthebbenden vindt eveneens de komende dagen en weken plaats. Alle supporters ontvangen de Fans Only-brochure, een door de beide nationale overheden in samenwerking met de Stichting Euro 2000 speciaal ontwikkelde supportersgids. De Stichting Euro 2000 maakte verder bekend dat op dit moment nog slechts acht wedstrijden van EURO 2000 niet uitverkocht zijn en dat de verkoop via Internet is beëindigd.
Tijdens twee persbijeenkomsten in Brussel en Rotterdam, die vanmiddag tegelijkertijd plaatsvonden, presenteerde de Stichting Euro 2000 het ontwerp van de toegangskaarten aan de verzamelde pers. De toegangskaart van EURO 2000 is overwegend blauw en kent een aantal specifieke kenmerken die van belang zijn:

- voor de wedstrijden in elk stadion bestaat er een aparte toegangskaart, waarin een foto van het stadion verwerkt is. Dit betekent dat er acht verschillende soorten toegangskaarten zijn;
- op de toegangskaart staat duidelijk de kleur aangegeven voor de tribune waar de kaart bij hoort (rood, blauw, geel of groen);
- bij de toegangskaarten voor het grote publiek is de naam van de kaarthouder op de kaart geprint, bij kaarten uit de overige doelgroepen staat de groep waartoe de kaart behoort duidelijk vermeld;
- elke kaart kent een unieke barcode. Deze zal gebruikt worden voor automatische toegangscontrole.

Tevens bevat de toegangskaart twee controle-hoeken die bij de verschillende controles bij het stadion afgescheurd zullen worden. Bij de controle die leidt tot het betreden van het stadion zal de hoek met de tribunekleur worden afgescheurd. Op deze wijze kan door de stewards eenvoudig gecontroleerd worden of men zich bij de juiste tribune bevindt. Bij de tweede controle, in het stadion, wordt het tweede hoekje met het wedstrijdnummer verwijderd. Uiteraard staan verder de datum, het nummer van de wedstrijd en de landen die tegen elkaar spelen op de kaart vermeld. Alleen in de knock-out fase staan de namen van de landen niet meer op de kaart geprint. Ook de categorie waartoe de kaart behoort, is op de kaart terug te vinden. De taal die op de toegangskaart gebruikt wordt, is Engels. In deze taal staat ook vermeld dat de toegangskaart niet overdraagbaar is.

Op de achterkant van de toegangskaart staat -voor de eerste keer tijdens een dergelijk evenement- de plattegrond van het stadion van de betreffende wedstrijd weergegeven met de indeling in de vier kleuren die corresponderen met de vier tribunes van het stadion. Dit om de kaarthouder eenvoudig de weg te wijzen naar de juiste tribune van het stadion. Deze kleuren worden ook aan de buitenkant van het stadion op de tribunes aangebracht. Deze kleuren kunnen verder door de speelsteden gebruikt worden in het mobiliteitsplan rond de wedstrijden. Door supporters met een bepaalde kleur naar bepaalde parkeerplaatsen te leiden worden supporters in een vroegtijdig stadium gescheiden en kunnen hun auto bij de dichtstbijzijnde parkeerplaats voor de betreffende tribune parkeren. Ook bevat de achterkant van de toegangskaart een uittreksel van de algemene voorwaarden ticketing. Alle aanvragers van toegangskaarten hebben op een eerder moment, tijdens de bevestiging van de toewijzing van kaarten, deze voorwaarden al een keer uitgebreid van de Stichting Euro 2000 toegestuurd gekregen. De aanvragers zijn, bij het ondertekenen voor de aanvraag van toegangskaarten, akkoord gegaan met deze voorwaarden.

Alain Courtois, toernooidirecteur van de Stichting Euro 2000, is uitermate tevreden met de toegangskaart van EURO 2000. Zonder te overdrijven kunnen we stellen dat de toegangskaart van EURO 2000 de best beveiligde toegangskaart is die ooit voor een EK of WK is gebruikt. Als Stichting Euro 2000 kunnen we alleen maar blij en trots zijn met het eindresultaat. De kaart is tot stand gekomen na een zeer intensieve samenwerking tussen de Stichting Euro 2000 en de nationale overheden van België en Nederland. Specialisten van het NDVVID (Nationale Dienst voor Valse en Vervalste Identiteitsdocumenten) uit België en de CRI (Dienst Centrale Recherche Informatie) uit Nederland hebben geassisteerd bij het tot stand komen van de toegangskaarten. Bij het proces dat tot de uiteindelijke toegangskaart van EURO 2000 heeft geleid is verder intensief gebruik gemaakt van de sterke en zwakke punten van toegangskaarten van andere grote voetbalevenementen uit het verleden. Ook heeft de Stichting Euro 2000 gebruik gemaakt van de uitkomsten van een marktonderzoek naar het ontwerp en de informatie op de toegangskaart.

Met de symbolische overhandiging van de eerste toegangskaarten aan supporters van de Rode Duivels (in Brussel) en het Nederlands Elftal (in Rotterdam) is tevens het startsein gegeven voor de distributie van de toegangskaarten van EURO 2000. De Stichting Euro 2000 laat alle toegangskaarten van EURO 2000 thuis bij de mensen bezorgen en laat hen daarvoor tekenen. Harry Been, directeur van de Stichting Euro 2000 daarover: Wij vinden het een service dat wij aan bijna al onze klanten, de voetbalsupporters die EURO 2000 zullen gaan bezoeken, de kaarten thuis laten bezorgen. Dat is toch uniek te noemen.

Van 8 tot en met 11 mei worden de kaarten bij de supporters uit België, die kaarten voor EURO 2000 toegewezen hebben gekregen, thuisbezorgd. Per post krijgt men enkele dagen later twee exemplaren van de supportersgids toegestuurd. In Nederland gebeurt de distributie van de kaarten in een dag (8 mei). Bovendien ontvangen de supporters bij het aannemen van de kaarten meteen twee exemplaren van de Fans Only-brochure, zoals overeengekomen met beide overheden.

Vorige week reeds kregen alle kaarthouders uit België en Nederland een brief thuis met de tijden en data waarop de kaarten thuis bezorgd zouden worden.
In totaal worden de toegangskaarten deze week in Nederland drie keer aan de mensen aangeboden. Als zij ook de derde keer niet thuis zijn, ontvangen zij een brief waarop aangegeven staat hoe zij verder aan de kaarten kunnen komen. In België worden de kaarten een keer thuis aangeboden. Als zij niet thuis zijn, kunnen zij de kaarten op een postdepot in de buurt afhalen. In de landen dichtbij Nederland en België worden de toegangskaarten via de aangetekende post bezorgd. Voor de overige landen wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst.
In totaal gaat het bij de toegangskaarten voor het grote publiek om de 400.000 toegangskaarten die reeds in 1999 aan de supporters zijn verkocht. De kaarten die recentelijk zijn toegewezen, worden begin juni geleverd nadat in mei de bedragen zijn afgeschreven en de aanvragers schriftelijk bericht hebben gehad.

Voor supporters die vragen of opmerkingen hebben omtrent de distributie van de toegangskaarten van EURO 2000, kan gebruik worden gemaakt van het speciale nummer dat de Stichting Euro 2000 heeft open gesteld voor het publiek. In België is dit 0900-00299 (18 BEF/minuut), in Nederland is dit 0900-0055 (99 cent/minuut). Ook kan een brief worden gestuurd naar de afdeling Ticketing van de Stichting Euro 2000. Dit laatste geldt ook voor de aanvragers uit het buitenland.

Ook voor de overige groepen kaarthouders geldt dat de toegangskaarten van EURO 2000 gedistribueerd worden. De nationale voetbalbonden van de zestien deelnemende teams krijgen in de periode van 8 tot 10 mei de kaarten, mits zij de namen van de supporters aan de Stichting Euro 2000 hebben doorgegeven. Het is de verantwoordelijkheid van de nationale voetbalbond om de kaarten verder onder de eigen supporters te verspreiden. De commerciële partners van de Stichting Euro 2000, de Official Partners en Official Suppliers, hebben reeds op 2 en 3 mei hun kaarten gekregen. Zij hebben op dit moment volgens schema 30% van de namen van de kaarthouders doorgegeven. Op 1 juni volgt nog eens 30%, de laatste 40% volgt 10 dagen voor de desbetreffende wedstrijd. UEFA heeft haar contingent kaarten al op 25 april ontvangen. De Europese Voetbalbond levert de namen van haar kaarthouders uiterlijk 1 juni in.

De overige groepen, Prestige Business Arrangements (hospitality) en pers, ontvangen de kaarten later. De kaarten voor hospitality worden vanaf eind mei gedistribueerd. Ook hier geldt dat de bedrijven die de kaarten afnemen voor 1 juni moeten doorgeven wie de wedstrijden zullen bijwonen. De vertegenwoordigers van de schrijvende pers en fotografen die EURO 2000 bijwonen, ontvangen hun kaart voor de wedstrijd de dag ervoor. De toegangskaarten voor personeel van radio en televisie worden via FORTO 2000 verspreid. Harry Been benadrukt dat de Stichting Euro 2000 zich aan alle afspraken houdt die met de Belgische en Nederlandse overheden zijn gemaakt.

Met het daadwerkelijk verzamelen van alle 1,2 miljoen namen geven we inhoud aan de afspraken die wij met de overheden zijn overeen gekomen en waarmee we de zwarthandel tijdens EURO 2000 tegen willen gaan. De veiligheid van de supporter tijdens EURO 2000 blijft voor ons de hoogste prioriteit hebben.

Ook voor de knock-out fase geldt dat de bonden van de spelende teams de namen aan de Stichting Euro 2000 moeten doorgeven. Daarom heeft de Stichting Euro 2000 de bonden ook geadviseerd met een systeem van vouchers te werken, waarin op voorhand aan supporters toezeggingen voor kaarten worden gedaan voor het geval hun eigen favoriete team een bepaalde wedstrijd in de knock-out fase van EURO 2000 zal spelen. Een ruime meerderheid van de zestien deelnemende bonden heeft dit systeem ook doorgevoerd.

De Fans Only-brochure, die in principe voor iedereen bedoeld is die een toegangskaart voor EURO 2000 heeft, is tot stand gekomen door een uniek samenwerkingsverband tussen de Stichting Euro 2000 en de beide nationale overheden. De supportersgids biedt de supporter een schat aan informatie over EURO 2000, de beide landen en de steden waar het evenement zich afspeelt. Bovendien worden de belangrijkste spelregels, waaraan de fans zich moeten houden, onder de aandacht gebracht.

De supportersgids zal ook door de bonden van de deelnemende teams alsmede de sponsors naar de geadresseerden worden toegezonden. Daarmee komt de Fans Only-brochure in principe bij alle bezoekers van EURO 2000 terecht.

De Stichting Euro 2000 heeft verder bekend gemaakt dat op dit moment nog acht wedstrijden van EURO 2000 niet uitverkocht zijn. Opvallend is dat het voor elke stad één wedstrijd betreft. In een overzicht ziet het er als volgt uit:

Nr. Wedstrijd Speelstad 7. Spanje - Noorwegen Rotterdam 8. Joegoslavië
- Slovenië Charleroi 10. Zweden - Turkije Eindhoven 13. Roemenië - Portugal Arnhem 15. Spanje - Slovenië Amsterdam 17. België - Turkije Brussel 21. Joegoslavië - Spanje Brugge 23. Denemarken - Tsjechië Luik Doordat de doorlooptijd van het proces van aanvragen, toewijzen en printen van namen op de toegangskaarten lang is, is de verkoop van toegangskaarten voor EURO 2000 via Internet inmiddels beëindigd. De resterende kaarten zullen via speciale verkoopacties op korte termijn ter beschikking aan het grote publiek worden gesteld. Binnenkort zal door de Stichting Euro 2000 aangegeven worden wanneer en hoe nog voor deze wedstrijden kaarten kunnen worden gekocht. Het UEFA European Football Championship voor landenteams is Europas grootste sportevenement. Naar verwachting zal EURO 2000, dat wordt gehouden van 10 juni tot en met 2 juli 2000, gevolgd worden door ruim
7.000 journalisten, 1,2 miljoen toeschouwers en cumulatief 7 miljard TV-kijkers. EURO 2000 is het eerste UEFA European Championship dat in twee landen, Nederland en België, wordt georganiseerd. Speelsteden zijn Amsterdam, Arnhem, Brugge, Brussel, Charleroi, Eindhoven, Luik en Rotterdam.

Het deelnemersveld van EURO 2000 bestaat uit zestien landen die tijdens de loting van 12 december 1999 in de volgende poules zijn ingedeeld:
Groep A: Duitsland, Roemenië, Portugal, Engeland Groep B: België, Zweden, Turkije, Italië Groep C: Spanje, Noorwegen, Joegoslavië, Slovenië Groep D: Nederland, Tsjechië, Frankrijk, Denemarken

- EINDE BERICHT -reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...