Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Principe-akkoord CAO Mode

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Dienstenbond CNV

CAO-NIEUWS

Principe-akkoord CAO Mode

Dit is opmerkelijk als wij de situatie in ogenschouw nemen zoals de werkgevers en vakorganisaties de laatste keer uit elkaar gingen. Op 3 mei jongstleden, in de avond, is namens u een goed akkoord bereikt voor uw CAO.

Een fors aantal zaken passeerde de revue. Enkele hoofdpunten. Per 1 oktober 2000 een loonaanpassing van 2,8%;per 1 januari 2001 een loonaanpassing van 1,75%, waarbij op hetzelfde moment de toeslag voor de zaterdagmiddag zal worden afgeschaft; per 1 oktober 2001 een loonaanpassing van 3 %;
per 1 juni 2001 een vakantiedag erbij;
er zal op korte termijn een regeling worden uitgewerkt met betrekking tot stervensbegeleiding/rouwverwerking en adoptieverlof. Deze regeling zal zo het zich laat aanzien per 1 januari 2001 in kunnen gaan; de looptijd van de CAO is 2 jaar.
Het volledige akkoord, met de daarbij behorende ledenraadpleging, zullen wij u op korte termijn toesturen. Wij menen hiermee een goed akkoord te hebben afgesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Siefko Weert, bestuurder (040 - 2116674).
Eindhoven, 8 mei 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie