Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Omleiding Amerikaweg gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Omleiding Amerikaweg,

8-, 9- en 10 mei a.s.

Met de uitvoering van de N 469, aansluitend op de Amerikaweg en de Voorweg, is de reconstructie van de Amerikaweg tussen de Vorstiusrode en de rotonde Voorweg bijna gereed. De asfalttoplaag moet nog aangebracht worden, inclusief wegmarkering. Om dit werk uit te kunnen voeren is het nodig om dit gedeelte van de Amerikaweg af te sluiten. Maandag 8-, dinsdag 9- en woensdag 10 mei aanstaande zal dit gebeuren.

Omleiding
Het verkeer zal, vanuit de richting Leidschendam, worden omgeleid via de Voorweg, Meerzichtlaan om vervolgens naar de Afrikaweg te worden geleid (route 2).

Het verkeer vanuit het Centrum en de Zwaardslootseweg, richting Voorweg (Intratuin/Snowworld), wordt via de Afrikaweg en de Meerzichtlaan geleid en zal worden aangegeven met borden (route 3). Het verkeer vanuit de wijk 17 Buytenwegh wordt omgeleid via de Amerikaweg, richting Afrikaweg, Meerzichtlaan en Voorweg naar Leidschen-dam (route 3).

Het verkeer naar het Buytenpark kan tijdens de werkzaamheden via de Voorweg en vanuit Leidschendam via de Buytenparklaan zijn bestemmingen bereiken, aangegeven met tekstborden.

Nachtwerkzaamheden
De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in de avond en nacht, vanaf
20.00 tot 06.00 uur. En starten dus op maandag 8 mei a.s. Bij werkzame weersomstandigheden duren ze drie dagen. De omleidingen zullen worden aangegeven met de bekende gele tekst- en pijlborden met routenummers 2 en 3.Gemeente Zoetermeer © May 2000

Last update: 1 May 2000 (8:16)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie