Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke verkeersmaatregelen bij N213 in Naaldwijk

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


02-05-2000

Tijdelijke verkeersmaatregelen bij N213 in Naaldwijk

De provincie Zuid-Holland is bezig met de aanleg van een doelgroepenstrook langs de N213 in Naaldwijk. Naast het verleggen van kabels en leidingen wordt nu ook de drinkwatertransport-leiding verlegd ter hoogte van de Mr. Jan Tuningstraat. Deze werkzaamheden gaan gepaard met enkele tijdelijke verkeersmaatregelen.

Onderdeel van het werk dat door het Waterbedrijf Europoort uitgevoerd wordt is de aanpassing van diverse aftakleidingen bij de kruising Mr. Jan Tuningstraat/ Lange Broekweg met de Burgemeester Elsenweg. Voor de veiligheid van weggebruikers en uitvoerend personeel, is het noodzakelijk diverse wegen geheel of gedeeltelijk af te sluiten. In overleg met Politie Haaglanden en gemeente Naaldwijk zijn onderstaande maatregelen van toepassing:
1. Wegversmalling in de Mr. Jan Tuningstraat richting Langebroekweg ter hoogte van de Vlietweg.
2. De Lange Broekweg wordt in de richting van de Mr. Jan Tuningstraat vanaf de Zandheullaan afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer met uitzondering van voetgangers en (brom)fietsers 3. Afslag Burgemeester Elsenweg richting de Lange Broekweg afgesloten voor alle verkeer.
4. Afslag Burgemeester Elsenweg richting de Mr. JanTuningstraat afgesloten voor alle verkeer.

De maatregelen gaan in per 8 mei en zijn naar verwachting 4 weken van kracht. Voor de levering van drinkwater hebben de werkzaamheden geen consequenties, zo heeft het waterbedrijf Europoort laten weten. Overlast tijdens werkzaamheden aan de waterleiding is niet te vermijden, maar het waterbedrijf tracht de overlast tot een minimum te beperken. Voor meer informatie kan men tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling aanleg van Waterbedrijf Europoort, telefoonnummer 010-2936300.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie