Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quarp.cin presenteert beveiligde homepage statistieken

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte Redactie,

Graag uw aandacht voor het volgende persbericht:

Quarp.COM presenteert beveiligde homepage statistieken:

Op maandag 8 mei 2000 start Quarp.COM, na een succesvolle betatest met meer dan 150 gebruikers, met het aanbieden van gratis beveiligde statistieken voor webmasters. De statistieken van Quarp.COM leveren de webmaster een uitgebreid beeld over de bezoeken aan zijn of haar website.

In tegenstelling tot de bestaande statistieken diensten op Internet, kunnen de statistieken naar keuze worden afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Ook kan een webmaster er voor kiezen slechts bepaalde gedeeltes van de statistieken openbaar te maken. Op deze wijze is het de webmaster die de keuze heeft om waardevolle informatie over het succes van een website al dan niet openbaar te maken.

Quarp.COM is vanaf de start in 5 talen beschikbaar en streeft er naar om nog voor de zomer in alle Europese talen beschikbaar te zijn. Iedere dag zullen er voor alle deelnemende landen top 5 lijsten worden samengesteld met daarin de meest succesvolle sites, die beschikken over een Quarp Counter. Tevens zal er een Europese top 5 worden gepresenteerd op www.quarp.com.

Quarp.COM presenteert binnenkort tevens download statistieken. Een waardevolle teller waarmee webmasters de toegang tot individuele bestanden in de gaten kunnen houden. Ook deze teller kan natuurlijk worden afgeschermd. Quarp.COM zal de komende tijd nog diverse andere gratis producten lanceren.

Quarp.COM is een produkt van BBE Net Services v.o.f. gevestigd in Barcelona en Valkenburg a/d Geul.

Indien u contact met ons op wenst te nemen kan dit via

+31-6-26468606
+34-636-105213 (Tevens in het Nederlands)
+34-93-3215596 (Tevens in het Nederlands)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie