Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adriaanse stapt op als trainer bij Willem II

Datum nieuwsfeit: 08-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AFC Ajax

Adriaanse stapt op bij Willem II
Tilburg, maandag 8 mei 2000.

Foto Gerard van Hees

Met nog een wedstrijd te gaan, stapte Co Adriaanse op als trainer van Willem II. De aanstaande trainer van Ajax diende maandagmorgen zijn ontslag in bij directeur voetbalzaken Van Geel van de Tilburgse club. Adriaanse kwam tot deze beslissing naar aanleiding van het slechte resultaat van Willem II - Cambuur Leeuwarden, zondagmiddag. De Tilburgers verloren met 4-1 van de degradatiekandidaat.

Adriaanse was na dit duel woedend over de wanprestatie van zijn spelers. Na zijn onderhoud met Van Gaal bracht Adriaanse voor de ochtendtraining de spelersgroep, technische- en medische staf op de hoogte van zijn ontslag. Als reden voerde Adriaanse aan zich verantwoordelijk te achten voor de nederlaag tegen Cambuur en een signaal te geven dat dit voor hem onacceptabel is.

Willem II accepteerde 'met tegenzin' het ingediende ontslag en zegt het te betreuren dat een succesvolle samenwerking drie weken voor afloop van het contract op deze manier wordt beëindigd.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie