Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spa gaat virtueel met SpaRegatta op www.spa.nl

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Spetterend internetspel via www.spa.nl
Spa gaat virtueel met SpaRegatta

Maarssen, 9 mei 2000 - Spa gaat met de SpaRegatta het internet op. Deelnemers aan deze Spa Virtual Regatta hoeven zich niet in het zeilpak te hijsen, maar kunnen via www.spa.nl wedden op de zes zeilers die het in de virtuele SpaRegatta tegen elkaar opnemen. Juiste voorspellingen leveren aantrekkelijke dagprijzen op van O'Neill en punten voor het eindklassement. De winnaars van dit klassement kunnen een sportieve watervakantie in de zon tegemoet zien. Overigens is Spa ook weer de sponsor van de ‘echte' SpaRegatta die van 24 tot 28 mei in Medemblik wordt gezeild.

Spa richt zich met de virtuele Regatta op de consumenten van Spa Rood. Zij kenmerken zich als sportieve en eigentijdse Nederlanders die Spa Rood als sterk, verhelderend en fris ervaren.

De Spa Virtual Regatta wordt vanaf 22 mei op het net gevaren. In totaal worden twintig wedstrijden gezeild. De finale vindt plaats op 19 juni. Aan de virtuele race nemen zes zeilers deel. Deelnemers moeten voorspellen wie van deze zeilers als de nummers een, twee en drie door de finish komen. Voor hun prognoses kunnen zij gebruik maken van de uitgebreide informatie over onder meer de zeilers, hun boten en de weersomstandigheden die te vinden is op www.spa.nl.

De actie op de site start op 1 mei. Vanaf die datum kunnen belangstellenden zich inschrijven voor de Spa Virtual Regatta door twee streepjescodes van Spa Rood op te sturen. Zij ontvangen dan duizend virtuele fiches, waarmee zij kunnen inzetten, en een eigen, unieke internetcode. Deelnemers kunnen desgewenst extra fiches bijkopen door inzending van extra streepjescodes. De ‘echte' SpaRegatta wordt voor de zestiende keer gehouden. Aan de wedstrijd nemen topzeilers deel uit meer dan vijftig verschillende landen. Zij varen in elf verschillende olympische categorieën.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie