Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden fietstunnel Roden in Drenthe van start

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe


Werkzaamheden fietstunnel Roden van start

Assen, 8 mei 2000
Persberichtnummer 00-033In Roden is vorige week de aanleg van de fietstunnel ten westen van rotonde De Zulthe gestart. De fietstunnel komt in het fietspad langs de weg Roden-Nietap (N372) onder de nog aan te leggen insteekweg door.
De werkzaamheden veroorzaken geen directe hinder voor het verkeer en zullen tot eind van dit jaar voortduren. Aannemer J.J. de Vries BV uit Sneek voert de werkzaamheden uit in opdracht van de provincie Drenthe. Omdat de tunnel op de plek van het huidige fietspad komt wordt eerst een noodfietspad om de te graven bouwkuip aangelegd.

De aanleg van de tunnel is op onderdeel van het bestemmingsplan. Inwoners van de gemeente Noordenveld vroegen destijds om de tunnel omdat veel fietsers gebruikmaken van het fietspad dat de toekomstige insteekweg kruist.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie