Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel


Politie-berichten

Aanrijding met fietser
Capelle aan den IJssel - 9 mei 2000 - Maandagavond rond kwart voor acht raakte een 18-jarige Capellenaar gewond, nadat hij op de Abram van Rijckevorselweg werd aangereden door een 41-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn. De jongeman reed op zijn fiets in de richting van de Schenkelsedreef. de automobilist kwam uit de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel en reed richting Rotterdam. Bij de kruising kwam de fietser onder de auto. De fietser werd overgebracht naar het IJssellandziekenhuis, hij bleek na onderzoek aldaar een hersenschudding te hebben.

Verkeersgeweld
Capelle aan den IJssel - 8 mei 2000 - Een 25-jarige inwoner uit Capelle aan den IJssel raakte vrijdagavond rond half zes gewond, toen hij nabij het metrostation de Terp ruzie kreeg met een medeweggebruiker. De irritatie tussen de twee automobilisten was het gevolg van 'kleven' van het slachtoffer, omdat de andere bestuurder te langzaam reed. Tijdens een handgemeen raakte het slachtoffer gewond en werd behandeld in het IJssellandziekenhuis. Door politie district Oost wordt een nader onderzoek ingesteld naar deze mishandeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie