Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 09-05-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

9 mei 2000

Inbreker aangehouden
SCHIEDAM -- In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks half vier kwam bij de politie van het district Schiedam een inbraakmelding binnen van een café aan de Parkweg. Ter plaatse bleek inderdaad te zijn ingebroken in het pand. Omdat de politie het vermoeden had dat de inbreker nog binnen was, waarschuwden zij politiemensen van de Hondenbrigade die daarop een onderzoek in het pand instelden. De inbreker, waarvan de identiteit nog onbekend is, was inderdaad nog binnen en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij werd daarbij door een diensthond in zijn been gebeten. De man kon uiteindelijk worden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Schiedam waar hij is ingesloten.

Restaurant overvallen
SCHIEDAM -- Twee onbekende mannen hebben maandagavond omstreeks negen uur een restaurant aan de Paulus Potterstraat overvallen. De mannen bedreigden met een vuurwapen het personeel en pakten vervolgens geld uit de kassa. Met een nog onbekend geldbedrag aan buit vluchtten de mannen. Ze liepen weg in de richting van de Vlaardingerdijk. (H. Stoop)

Rijden zonder rijbewijs
SCHIEDAM -- Maandagochtend omstreeks tien uur controleerden surveillerende politiemensen in de Gerrit Verboonstraat een automobilist. De man, een 28-jarige Rotterdammer, bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Bovendien bleek hij nog een boete wegens rijden zonder geldig rijbewijs te hebben openstaan. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten. In de loop van de dag kwam een familielid de openstaande boete betalen, waarna de man werd heen gezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie